Tja alla där ut. Hoppas att ni har en bättre dag än jag. Har precis druckit upp all flädersaft i hela huset och eftersom ett rör pajat till avloppet och läckt in i brunnen smakar vattnet skit utan saft. Kedjeröker john silver utan filter för att få bort smaken av skit i munnen. Hyresvärden sa att han skulle skicka hit nån inom ett par veckor men jag tvivlar på att han kommer göra det. Jag har börjat spara regnvatten för att vara på den säkra sidan.

Men jag ska inte klaga för mycket. Jag bor ändå stort, nästan 19 kvadratmeter lokalt i Säffle. Världens bästa stad om ni frågar mig. “-Här är jag född och här ska jag dö” sa farsan innan han sparka hinken och lämnade morsan ensam med mig och mina 6 bröder. Ibland undrar jag vad han gör där uppe. Kanske leker han med katten som sprang in i fronten på min diffsvetsade 240 i förra veckan. Hoppas det. Det var en fin katt.

Fan, nu känns det nästan som jag skryter. Jag vet att jag är lyckligt lottad som har (nästan) allt. Men det är en sak jag saknar och som jag bara måste testa innan jag fyller 40 – semester. Jag är 38 jordsnurr men har aldrig sett en anledning till att dra från Säffle. Jag menar här finns en mack, pizzerian har äntligen börjat erbjuda färska champinjoner (fast burk-champisar är ändå godare..) och jag vet hur den civila polisbilen ser ut så jag blir typ aldrig tagen av dom.

Men när jag kollade tik-tok igår läste jag om semester och vad det gör för blodtrycket. Tydligen ska det fixa blodtrycket snabbt och jag som har högt blodtryck borde testa det. Men hur ska jag kunna. Åka på semester utan fickpengar? Socialbidraget kommer inför förrän om ett par veckor och bussen till Trollhättan går ju imorgon.

Ibland tror jag att sociala medier tjyvlyssnar på mina konversationer för en annons för en pantbank dök upp imorse. Tydligen kan man skicka in värdeföremål i ett värdebrev till pantbanken online nu för tiden. Dom betalar upp till 80% av föremålets värde på 5 minuter direkt till dig. NOICE!! Jag gick igenom mina gamla doppresenter och skrapade ihop 50 gram 18 karat guld vilket räcker till en hel veckas semester i Trollhättan! Jag kan verkligen rekommendera en pantbank om ni ska låna pengar. Det är billigare än sms-lån och dessutom kan man inte skickas till kron-kalle. Eller inte pga lånet där iaf. Tydligen försvinner inte ens gamla skulder när man pantar. Orimligt tycker jag men vad spelar det för roll när man snart ska på semester.

En långhylsa om dagen gör under för magen.